- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
100u lesz az inkább, 0,1u-ból a modulon belül is van egy maréknyi.
Én ezen a programozón gondolkozom még, ehhez elég csak kivezetni tüskére azt a 6 lábat, nem kell se gomb, se semmi. Egyedül az EN-re a felhúzó és egy bypass kondi az üzemszerű működéshez.
Mondjuk sebességben csak 115200-at tud, ami elég karcsú: a devkit-en lévő chip 8x ekkora sebességet biztosít.
Ha generic FTDI csatolót használok, ahhoz meg kellenek a gombok is. Bár lehet ez a programozó meg jó lenne más 3,3V-os chipekhez is, mint pl a 8266.A második részében azért elég vicces miket bénázik. Nem egy idegbeteg állat. Én már kivágtam volna az ablakon.
Erre lesz jó a forró levegős forrasztás, ez az egész megvan vele 2 perc alatt sokkal szebben.
Én már próbáltam pákával alulról beforrasztani hűtőpadot, nekem nem működött a dolog. Az a fránya ón sehogy se akart felszívódni a másik oldalra. Mondjuk nálam 0,7 mm-es via-k voltak, nem tudom amúgy mekkora átmérőnél életképes a dolog. Én mondjuk tuti ezzel kezdtem volna a többi láb előtt, ha sikerül akkor erősen megtartja a chip-et, ha meg nem sikerül akkor könnyen le lehet szedni. A kontinuitás vizsgálat nem elég, ahhoz néha még forrasztani sem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest