Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
ZTE_luky
üzenetére
Elég komplikált dolognak tűnik nekem. Bár soha nem foglalkoztam audió jelfeldolgozással és az erősítők működése is ismeretlen világ nekem.
Úgy tűnik azon a modulon rajta van már az erősítő fokozat, remélhetőleg az analóg jele is 0-5V közé van eltolva.
Így a következő lépés az volna, hogy megfelelő tápfeszültséget adsz a rendszernek (usb bőven elég a ledek nélkül) és letekered a Gain-t a modulon, majd fokozatosan emeled amíg kellő mértékű jelet látsz a bemeneten (mondjuk írasd ki Serial monitorra ha nem tudod/akarod mérni)!szerk:

Hááát őőő ez nagyon úgy tűnik, hogy nem fog működni Arduinoval. Legalábbis az analóg része, ami se erősítve nincsen, se a DC offset nincs megoldva. Ez így felejtős.Viszont ha megépíted azt a kapcsolást, amit feljebb linkeltem az Instructables-ben, akkor jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Androidos tablet topic
- Yettel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold