Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
válasz
Teasüti #8463 üzenetére
köszi a választ!
a kontroller okés ,lecheckoltam, haha emlékszel rám
ez nem a végleges táp, úgy találtam itthon, de képzeld azt a rendszert kipróbáltam a mobiltöltővel és szuperül működik. uhh jó h mondod, erre odafigyelek, akkor nem használom, portról is simán elég hogy rájöjjek a mikrofon titkára
igazából csak próbálgatok egy hangvezérlést végre összehozni, hogy mire kész lesz az a rács test, futhasson rajta több animáció is, és hát na őszintén elég király lenne egy hangvezérelt kis rendszert elecsempészni, és mire nekiállo ka szerkezetnek tudjam hogy mikrofont vagy egy jackportot is forrasszak bele, egy másik outra és akkro lehet feltöltögetni mást is a boardra
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Metal topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest