-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Teasüti #8463 üzenetére
köszi a választ!
a kontroller okés ,lecheckoltam, haha emlékszel rám
ez nem a végleges táp, úgy találtam itthon, de képzeld azt a rendszert kipróbáltam a mobiltöltővel és szuperül működik. uhh jó h mondod, erre odafigyelek, akkor nem használom, portról is simán elég hogy rájöjjek a mikrofon titkára
igazából csak próbálgatok egy hangvezérlést végre összehozni, hogy mire kész lesz az a rács test, futhasson rajta több animáció is, és hát na őszintén elég király lenne egy hangvezérelt kis rendszert elecsempészni, és mire nekiállo ka szerkezetnek tudjam hogy mikrofont vagy egy jackportot is forrasszak bele, egy másik outra és akkro lehet feltöltögetni mást is a boardra
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest