-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Panhard
üzenetére
Tippek:
Gyanítom, hogy nem a várakozó task okozza a galibát, hanem valami másik, aki közben "nem jut szóhoz"
1. Próbáld meg a prioritást variálni, hogy amíg a függvényed fut, mások is szóhoz jussanak
2. tegyél be pl. vTaskDelay(20)-at, mert akkor is futhat más task is
3. ha végképp nem megy, akkor én kilépnék a taskból, majd újra be.A freeRTOS valahogy taskonként kezeli a WDT-t, ezt nem tudom hogy csinálja, de megoldja. A WDT-t lehetne közvetlen írással nullázni, de nem tudom, felborít-e valami mást a freeRTOS-ban
Egyébként az ESP32 kutyusa hardver szinten "idomítva van, hogy csak a gazditól fogadjon el kaját".
A gazdi az, aki tudja a jelszót, ami valami 32 bites szám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Napelem
- Gaming notebook topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold