-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
fpeter84 #7454 üzenetére
Én is gondolkodtam a deep-sleep-el megvalósított energiatakarékos hőmérő megoldasomnál, hogy a DS18B20-nak valamelyik GPIO-ról adok VCC-t, de egyrészt egyébként is minimális a fogyasztása, másrészt időm nem volt még utánaolvasni/tesztelni, hogy mennyivel kellene előbb feszt adni neki, hogy a mért érték kinyerhető legyen belőle. Ez utóbbi idő bármekkora is, sokat vesztenék azzal, hogy ezalatt nem deep sleep-ben van az ESP8266. Így én ennél a projektnél elvetettem.
Persze, ha nem a minél alacsonyabb fogyasztás a cél akkor abszolút korrekt megoldásnak érzem én is, ha az esp8266 által biztosított áramerősség elegendő.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged