Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
JozsBiker #7072 üzenetére
Hello,
Meglehet, hogy igazad van. ESP8266 köré terveztem a projectet, ha már volt itthon. és RTC is.
Wifi-t szerettem volna mert NTP vel egyszerű a sync, és ha lesz időm akkor webservert vagy akár még MQTT vel is lehet pl riasztást beállítani. A HW ben a GPIO2 n van egy 100 Ohm ellenállás után egy buzzer is. Na az a része a softwarenek sincs még kész.
Amit élveztem eddig ebben a projectben :
- az a nyák tervezés -> előtte 0 tapasztalatom volt Eaglel és nyáktervezőt sem láttam középsuli óta.
- balzafa doboz készítés -> előtte 0 tapasztalatom volt ilyenel
- működik érzés. mégha tudom hogy félkész is.A project szigorúan itthonra készült, belegondolva, hogy mennyi időt tettem bele, és a 60 Neopixel kör sem olyan olcsó. Ez nekem csak hobby, így nem feltétlen a mindenek feletti ésszerű tervezés és kivitelezés a cél.
Ha kész lesz akkor nagyszerű karácsonyi ajándék lehet pl szülőknek egy második darab ahol az elvétett hibákat már nem követem el újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Arc Raiders
- Anime filmek és sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő