Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDMI topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ZIDOO médialejátszók
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
Tankblock #6986 üzenetére
Igazán érteni nem értek hozzá, neten millió leírás is van köztük magyar is. Órákat küzdöttem vele, csomót felraktam. A programkódok fixek és hibátlanok. Itt van egy pl [link] Csak felraktam a megadott sketch-et meg felraktam windowsra a programot, és alap dolgokat se tud. Mindenki másnak simán megy.
Az ambibox al akarok jelenleg kiküldeni, hogy legalább a teszt színeket jelenítse meg, de totálisan nem kommunikál se a PC vel, se a raspberry vel, merthogy mind a kettővel kínlódtam.
Az RX led se villog mikor a PC küldi a jelet.Természetesen baud rate és társai azok be vannak állítva.
Szóval ezért gondoltam rá, hogy valami egyszerű dolog kellene amivel USB kábelen keresztül kap jelet, hogy pl egy led szalagot felvillantson. Mert tuti valami RX TX kínja van. Kellene villogni az RX lednek mikor kapja a jelet a PC től, de semmi. Természetesen a COM port is hibátlanul be van állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Netfone
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- HDMI topic
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
Hirdetés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged