Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Egy Arduinoval megvalósított nyomkövető rendszer megvalósítását tervezgetem.
A terv az lenne, hogy összeraknék egy Arduino + GPS + GSM modult egy adatkártyával és egy androidos telefonra küldeném át adatkapcsolaton keresztül a koordinátákat és dolgoznám fel egy általam megírt android app segítségével. Mélyebben még nem merültem el a témában. Mennyire megvalósítható?
Milyen GPS és GSM modulokat ajánlanátok? Árban nem tudom egyelőre meddig mennék el, egyelőre kíváncsi lennék, hogy mennyibe kerülne egy olyan rendszer ami nagyjából életképes. Autóban lenne valószínűleg használva az eszköz.
Mit gondoltok, ajánlotok?

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold