Hirdetés
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPad topik
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Akciókamerák
- Házimozi haladó szinten
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gergosz2
üzenetére
Megteheti, én megtettem legalábbis.
A bt rx-tx lábát fordítva kötöttem a 0-1 lábakra, és a pc-n az arduino soros monitorán írtam az AT parancsokat. Így csak az onboard usb-serial chip-en megy át a kommunikáció (esetemben a ch340 chipen). Nem én találtam ki, olvastam (vmelyik instructable oldalon). Ugyanez sajnos a hc05-tel nem működött, de a hc06-ot simán be tudtam így konfigurálni.
Ja, persze az egészhez előzőleg kell egy olyan sketch-et feltölteni, ami nem használja a soros kommunikációt, mert az be tud kavarni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen processzort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Starlink
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A bt rx-tx lábát fordítva kötöttem a 0-1 lábakra, és a pc-n az arduino soros monitorán írtam az AT parancsokat. Így csak az onboard usb-serial chip-en megy át a kommunikáció (esetemben a ch340 chipen). Nem én találtam ki, olvastam (vmelyik instructable oldalon). Ugyanez sajnos a hc05-tel nem működött, de a hc06-ot simán be tudtam így konfigurálni.
ekkold