- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Itt most mindenki kiadta a mérgét, a gyakran előforduló dolgok miatt. Ezért aztán ezen a srácon csattant az ostor. Ezek voltak az ő mondatai:
"Segitsegeteket szeretnem kerni. Arduino Uno Ds1307 Orajel
Egy vezerles ugy hogy megadott idobe kapcsolja a x labat 5 voltra es egy nomogomb lenyomasaval ugyan ezt a labat kapcsolja. Ujboli lenyoas a gomb az 5 volt megszunik.
Ha valaki tudna segitteni."
"Elvan kezdve a rogram. Csak azt szerettem volna, hogy valaki segitene egy nyomogombot tudjak beiktatni."
"Az idozites mukodik csak a gomb nem akar osszejonni."Igaz, hogy teljesen tökéletlenül fogalmazott, mert nem derül ki, hogy hol tart, mit csinált meg, hogyan, de engem nem idegesített, egyszerűen túlléptem rajta, mert nem értettem , hogy konkrétan mit akar.
Továbbra sem látom ezekből, se azt, hogy valakivel pénzért meg akarta volna csináltatni, se azt, hogy ne akarna tanulni. Én is sok hasznos tapasztalatot szereztem már pár hónap alatt ezen a fórumon. Ha induláskor valaki elhajtott volna, akkor ez nem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest