-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Itt most mindenki kiadta a mérgét, a gyakran előforduló dolgok miatt. Ezért aztán ezen a srácon csattant az ostor. Ezek voltak az ő mondatai:
"Segitsegeteket szeretnem kerni. Arduino Uno Ds1307 Orajel
Egy vezerles ugy hogy megadott idobe kapcsolja a x labat 5 voltra es egy nomogomb lenyomasaval ugyan ezt a labat kapcsolja. Ujboli lenyoas a gomb az 5 volt megszunik.
Ha valaki tudna segitteni."
"Elvan kezdve a rogram. Csak azt szerettem volna, hogy valaki segitene egy nyomogombot tudjak beiktatni."
"Az idozites mukodik csak a gomb nem akar osszejonni."Igaz, hogy teljesen tökéletlenül fogalmazott, mert nem derül ki, hogy hol tart, mit csinált meg, hogyan, de engem nem idegesített, egyszerűen túlléptem rajta, mert nem értettem , hogy konkrétan mit akar.
Továbbra sem látom ezekből, se azt, hogy valakivel pénzért meg akarta volna csináltatni, se azt, hogy ne akarna tanulni. Én is sok hasznos tapasztalatot szereztem már pár hónap alatt ezen a fórumon. Ha induláskor valaki elhajtott volna, akkor ez nem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Google Pixel topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anime filmek és sorozatok
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest