Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Itt most mindenki kiadta a mérgét, a gyakran előforduló dolgok miatt. Ezért aztán ezen a srácon csattant az ostor. Ezek voltak az ő mondatai:
"Segitsegeteket szeretnem kerni. Arduino Uno Ds1307 Orajel
Egy vezerles ugy hogy megadott idobe kapcsolja a x labat 5 voltra es egy nomogomb lenyomasaval ugyan ezt a labat kapcsolja. Ujboli lenyoas a gomb az 5 volt megszunik.
Ha valaki tudna segitteni."
"Elvan kezdve a rogram. Csak azt szerettem volna, hogy valaki segitene egy nyomogombot tudjak beiktatni."
"Az idozites mukodik csak a gomb nem akar osszejonni."Igaz, hogy teljesen tökéletlenül fogalmazott, mert nem derül ki, hogy hol tart, mit csinált meg, hogyan, de engem nem idegesített, egyszerűen túlléptem rajta, mert nem értettem , hogy konkrétan mit akar.
Továbbra sem látom ezekből, se azt, hogy valakivel pénzért meg akarta volna csináltatni, se azt, hogy ne akarna tanulni. Én is sok hasznos tapasztalatot szereztem már pár hónap alatt ezen a fórumon. Ha induláskor valaki elhajtott volna, akkor ez nem lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Philips LCD és LED TV-k
- XPEnology
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest