-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Janos250 #4676 üzenetére
Nem igy szoktam csinalni, hanem Cube MX-szel szoktam beallitani a timer-eket, pwm-eket, meg az analog i/o-kat. (Ha kell, akkor a dma csatornakat.) Meg van egy csomo peldaprogram, amikbol meg lehet tanulni mindent. Esetleg van stm32 forum is, ahol segitenek, ha kell, de azt meg nem kellett hasznalnom.
En ilyeneket nem irogattam mar 8 eve.
(#4673) DrojDtroll válasza tvamos (#4672) üzenetére
Ha nem feltetlen surgos a dolog, en nem kuzdenek vele. Janos250 szokott ajanlani olyan armos stm32 procis boardokat, amik jol futnak arduino alatt, ha ragaszkodsz a framework-hoz, majd megjon kinabol, elobb-utobb.
Esetleg, ha nem gond, hogy tobb penzt kell raszanni, akkor van a Teensy 3.2 & 3.1.(#4677) Janos250 válasza DrojDtroll (#4673) üzenetére
Hat azt csak akkor, ha nagyon kell neki a kihivas, mert a nagy kuzdelemnek ketes a kimenetele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- SSD kibeszélő
- EAFC 26
- Ubuntu Linux
- Automata kávégépek
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Apple Magic Trackpad 2 újszerű állapot, bontatlan kábel
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- XBOX Series X 1TB SSD konzol abszolút újszerű állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest