Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Janos250
üzenetére
Nem igy szoktam csinalni, hanem Cube MX-szel szoktam beallitani a timer-eket, pwm-eket, meg az analog i/o-kat. (Ha kell, akkor a dma csatornakat.) Meg van egy csomo peldaprogram, amikbol meg lehet tanulni mindent. Esetleg van stm32 forum is, ahol segitenek, ha kell, de azt meg nem kellett hasznalnom.
En ilyeneket nem irogattam mar 8 eve.
(#4673) DrojDtroll válasza tvamos (#4672) üzenetére
Ha nem feltetlen surgos a dolog, en nem kuzdenek vele. Janos250 szokott ajanlani olyan armos stm32 procis boardokat, amik jol futnak arduino alatt, ha ragaszkodsz a framework-hoz, majd megjon kinabol, elobb-utobb.
Esetleg, ha nem gond, hogy tobb penzt kell raszanni, akkor van a Teensy 3.2 & 3.1.(#4677) Janos250 válasza DrojDtroll (#4673) üzenetére
Hat azt csak akkor, ha nagyon kell neki a kihivas, mert a nagy kuzdelemnek ketes a kimenetele.
Új hozzászólás Aktív témák
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold