- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Azt ugye minden amatőr fejből vágja, hogy az if után miért ezt kell beütni:
((HAL_ADC_Getstate(&hadc) & HAL_ADC_STATE_REG_EOC ) == HAL_ADC_STATE_REG_EOC )
Hopp, most látom, hogy az egyik helyen az egyik betűt, amit nagynak kellett volna írni, kicsinek írtam. Sebaj, ezt úgyis minden amatőr vágja, hogy hol a hiba.
Ha valaki már egy tucat programot írt, akkor ezt természetesen tudja. Ha nem, akkor előveszi a Reference Manualt és kinézi, melyik regiszter melyik bitjét kell állítani/figyelni.
Aztán vagy fogja és AHHOZ AZ EGY programjához beírja közvetlenül a regiszterek állítását, vagy elkezd bogarászni CMS, HAL, miegymás, és megkeresi, mit hogyan is kell hívni, hogy van elnevezve.
Ha kibogarássza, akkor persze LEGKÖZELEBB már sokkal könnyebb dolga lesz, de elsőre meg nehezebb.
Sok évvel ezelőtt egyszer már valamiért kipróbáltam a KEILt (is). Pár hónappal ezelőtt ismét kedvet kaptam rá, de el is hajítottam:
1. Persze véletlenül se jelent meg az egyik képernyő, ami volt a video tutoriálban, és valamit be kellett állítani. Na ezen átverekedtem magam.
2. Állandóan kiabált, hogy az ingyenes verzióban ezt se, meg azt se szabad. Végre sikerült valamit összehoznom, amit engedett.
3. Na, akkor eltűnt az egyik ablak, amit sehogy se tudtam visszahozni. Sebaj, ez is megoldódott, töltsük fel!
4. Akkor meg az ST-linket nem volt hajlandó kezelni.
Na kedves Keil, egyelőre félre vagy téve, majd ha nem lesz jobb dolgom, újra előveszlek, mert valóban sokkal többet tudsz, mint egy Arduino framework.
Azóta pihen a felinstallált programok között, és várja jobb sorsát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest