Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Janos250

    őstag

    válasz tvamos #4672 üzenetére

    Azt ugye minden amatőr fejből vágja, hogy az if után miért ezt kell beütni:
    ((HAL_ADC_Getstate(&hadc) & HAL_ADC_STATE_REG_EOC ) == HAL_ADC_STATE_REG_EOC )
    :)
    Hopp, most látom, hogy az egyik helyen az egyik betűt, amit nagynak kellett volna írni, kicsinek írtam. Sebaj, ezt úgyis minden amatőr vágja, hogy hol a hiba.
    :)
    Ha valaki már egy tucat programot írt, akkor ezt természetesen tudja. Ha nem, akkor előveszi a Reference Manualt és kinézi, melyik regiszter melyik bitjét kell állítani/figyelni.
    Aztán vagy fogja és AHHOZ AZ EGY programjához beírja közvetlenül a regiszterek állítását, vagy elkezd bogarászni CMS, HAL, miegymás, és megkeresi, mit hogyan is kell hívni, hogy van elnevezve.
    Ha kibogarássza, akkor persze LEGKÖZELEBB már sokkal könnyebb dolga lesz, de elsőre meg nehezebb.
    Sok évvel ezelőtt egyszer már valamiért kipróbáltam a KEILt (is). Pár hónappal ezelőtt ismét kedvet kaptam rá, de el is hajítottam:
    1. Persze véletlenül se jelent meg az egyik képernyő, ami volt a video tutoriálban, és valamit be kellett állítani. Na ezen átverekedtem magam.
    2. Állandóan kiabált, hogy az ingyenes verzióban ezt se, meg azt se szabad. Végre sikerült valamit összehoznom, amit engedett.
    3. Na, akkor eltűnt az egyik ablak, amit sehogy se tudtam visszahozni. Sebaj, ez is megoldódott, töltsük fel!
    4. Akkor meg az ST-linket nem volt hajlandó kezelni.
    Na kedves Keil, egyelőre félre vagy téve, majd ha nem lesz jobb dolgom, újra előveszlek, mert valóban sokkal többet tudsz, mint egy Arduino framework.
    Azóta pihen a felinstallált programok között, és várja jobb sorsát.
    :(((

    [ Szerkesztve ]

    Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.

Új hozzászólás Aktív témák