- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Projektor topic
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Acer notebook topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
1. Tisztában vagyok vele, mi a PWM és mi az előnye az egyenáramú meghajtással szemben. Azt is tudom, hogy multiméterrel nem tudok hullámformát mérni, mégis egyéb műszer híján kénytelen voltam valahol elkezdeni...
2. Olvass már vissza! Pont azt kezdtem el nyomozni, hogy miért tűnik el a motor nyomatéka, ha emelem a pwm frekvenciáját! 32Hz-en rendes nyomatéka van, de valamiért ahogy emelem a frekit, úgy tűnik el a nyomaték. 32Hz-en 12%-os kitöltéssel is elindul és van ereje, 4kHz-en meg 50%-nál kezd csak forogni, de nincs ereje. Nekem jó különben a 32Hz, a vezérlő nem is melegszik egyáltalán. Talán én használom egyedül jó frekvencián. :p
3. Szinte semmi alkatrészem nincs a hangkártyás szkóphoz, de jó az ötlet, egyszer, ha nagy leszek, megcsinálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged