Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HP notebook topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Estét!
Volna egy Processing gondom, amiben kérném a segítségetek!
Ezen a projekten ügyködök, már kész is van de sehogy se boldogulok a PC részével.
Sose dolgoztam még a Processing-gel, se semmi egyéb alternatívával, nem volt még szükségem PC-s feldolgozásra.
Így nem meglepő módon nem tudom beüzemelni a linkelt oldalon lévő kódokat, és legfőképpen nem tudom megjeleníteni a grafikont.
Rá tudnátok nézni nekem mi a gáz ezzel?
Bevallom nem áll szándékomban ezt megtanulni se most, se később. Nincs olyan projekt tervben, amihez PC-s feldolgozás kéne.
(Ha sikeres a kísérlet, akkor MCU-s feldolgozás lesz, csak előbb látnom kell mi történik az érzékelőn és a serial monitor ehhez kevés, vagy csak én nem tudok még futó kódból olvasni, mint az operátorok a Mátrixban.)Először is miért van egynél több forráskód eszközönként? Mondjuk a Processing felénél mindhárom fájlt bedobtam a programba külön fülekre és így jónak tűnik, de az Arduino fájlokat egy darabbá ollóztam össze, hogy menjen. Én vagyok primitív, vagy idióta volt aki írta? Vagy hogy gondolta ezt, hogy szétdarabolja a forráskódot?
Alapesetben kapok egy fordítási hibát:
size() cannot be used here.Kihámoztam netről, hogy
setup_()
legyen asetup()
és jó lesz. Látszólag jó is lett, de gyakorlatilag nem csinál semmi látványosat a program, ami úgy tűnik lefut.
Egész este alternatív megoldásokat keresgéltem, de egyetlen eggyel sem boldogulok és ezek között még a Processing tűnik a legegyszerűbb útnak.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 1TB m.2
- Dell Latitude 5411 / 10.GEN / i5-10400H / ÚJ 256GB NVMe / 8GB DDR4 / GeForce MX250 / IPS / WIN11
- Gamer AMD Ryzen 3700X (8 core) / 16GB DDR4 / RX 6700 XT 12GB / 1TB SSD /
- Gamer Ryzen 7 3700x (8core) / 16GB DDR4 / RTX 3070 Ti 8GB/512GB NVME SSD/
- Makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB, fekete titán színben, garisan eladó!
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest