Hirdetés
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Különleges mini munkaállomás jött a Minisforum színeiben
- Billentyűzet gondom van
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Estét!
Volna egy Processing gondom, amiben kérném a segítségetek!
Ezen a projekten ügyködök, már kész is van de sehogy se boldogulok a PC részével.
Sose dolgoztam még a Processing-gel, se semmi egyéb alternatívával, nem volt még szükségem PC-s feldolgozásra.
Így nem meglepő módon nem tudom beüzemelni a linkelt oldalon lévő kódokat, és legfőképpen nem tudom megjeleníteni a grafikont.
Rá tudnátok nézni nekem mi a gáz ezzel?
Bevallom nem áll szándékomban ezt megtanulni se most, se később. Nincs olyan projekt tervben, amihez PC-s feldolgozás kéne.
(Ha sikeres a kísérlet, akkor MCU-s feldolgozás lesz, csak előbb látnom kell mi történik az érzékelőn és a serial monitor ehhez kevés, vagy csak én nem tudok még futó kódból olvasni, mint az operátorok a Mátrixban.)Először is miért van egynél több forráskód eszközönként? Mondjuk a Processing felénél mindhárom fájlt bedobtam a programba külön fülekre és így jónak tűnik, de az Arduino fájlokat egy darabbá ollóztam össze, hogy menjen. Én vagyok primitív, vagy idióta volt aki írta? Vagy hogy gondolta ezt, hogy szétdarabolja a forráskódot?
Alapesetben kapok egy fordítási hibát:
size() cannot be used here.Kihámoztam netről, hogy
setup_()legyen asetup()és jó lesz. Látszólag jó is lett, de gyakorlatilag nem csinál semmi látványosat a program, ami úgy tűnik lefut.
Egész este alternatív megoldásokat keresgéltem, de egyetlen eggyel sem boldogulok és ezek között még a Processing tűnik a legegyszerűbb útnak.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Windows 11
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Revolut
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear OLED 27GX790A-B . 480Hz . 0.03ms . 2560x1440 - Garancia 2028.07.07.
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold