- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- RAM topik
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Teasüti #3435 üzenetére
Megvan a hiba forrása.
A FAB LED library kikapcsolja a megszakításokat a led szalag frissítése előtt. Hogy ez nem jutott előbb eszembe!
Konklúzió: kell egy második MCU, ami fogadja a parancsokat és az első MCU - ami a ledekkel foglalkozik - csak kérésre tud adatot fogadni.
Egyszerűen nem egyeztethető össze két, megszakítással működő library.Vagy, szüneteltetni kéne a led frissítését, amikor bejön az első külső megszakítás.
Hmm...
Na ehhez library-t kéne írni szerintem.(#3552) Janos250
Biztosítékot nem a tápra kell méretezni? Vagyis ha 15A-es tápom van, akkor zárlat esetén 15A fog áthúzni. Gondolom én naivan.
Illetve ez így annyira nem szupi, mert simán le tudom terhelni 15A-rel üzem közben.
Akkor még egy kérdés: létezik olyan túláram védelem, ami a táp kapacitása felett korlátozza felvehető áramot?
Teszem azt 300 db led 18A-t tudna felvenni, de csak 15A áll rendelkezésre. Egy brown-out jelenség kedvezőbb volna a világításban, mint egy elfüstölt táp.
(Mondjuk szoftveresen tudom szabályozni a teljesítményfelvételt - mérni is tudom MCU-val az áramfelvételt -, de nem ártana vmi hardveres korlát is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged