Hirdetés
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Augusztusi hardverszuflé
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
A DIP<>SMD konverter nagy, minek tennék egy 2.5x5cm-es pacát oda ahová elég egy 8-14 lábú apróság is? Mondom, van cél amire a balta jobb és van amire a véső
Nyilván a Texas féle LDC1000-re gondolsz - ugyan papíron létezik TSSOP tokozásban ami szintén elég szerencsétlen már, de normális forrást nem találtam ilyen tokozással csak a házilag gyakorlatilag kezelhetetlen WSON meg QFN-el, ezért kerestem saját megoldást rá... Ha csak 1-2-t szeretnék megépíteni akkor nyilván lehetne ügyeskedni és free sample-t kérni, de utánpótlás már nem lesz így belőle és az ilyen játékot sem szeretem mert előbb utóbb tényleg letiltják az országot a free sample lehetőségéről és akkor már azt se kapja meg az ember ami tényleg indokolt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Temu
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Parfüm topik
- Vírusirtó topic
- Hobby rádiós topik
- Augusztusi hardverszuflé
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest