- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
Az a baj hogy nem pontosan ugyan ez a tipus amit linkeltem. Ugyan azok a feszültség,teljesítmén,méret stb,csak ebben nincsen sorkapocs,csak 2kábel megy a ventilátorhoz,és van rajta egy kondi.
Most egy kicsit zavarban vagyok.Akkor most jó nekem az a dimer amiket bacus ajánlott vagy nem?
Mint ahogy irtam nem igazán vagyok elektronikából profi. NYÁKot kb 10éve martam utoljára kezdetleges módszerekkel(sósav+hiperol) akkor is csak egyszerübb 12dB-es hangváltónak valót csináltam.
Ha kapok egy pontos alkatrészlistát NYÁK tervet akkor akkor nagy esélyel meg tudom csinálni,de nem értek annyira hozzá hogy számolgassak értékeket,nem tudom milyen tranyó vagy ic pontosan mit tud,hiába nézem meg az adatlapját akkor sem értem a lényeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest