- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- VR topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
gyapo11 #2249 üzenetére
Szia, a változtatás is ugyan úgy megy, mint ahogy leírtam. A törlés után kikapcsolod a szakaszos törlést, és amikor úgy látod, hogy most már törölnie kell, akkor visszakapcsolod, és ebben az ütemben folytatja. A visszajelzés te magad vagy: kicsit esik az eső, bekapcsolod a szakaszos törlést, aztán ki is kapcsolod, majd a törlés után, amikor úgy látod, hogy most már törölhetne, akkor visszakapcsolod és úgy hagyod, és megjegyezte az ütemet. Ha gyorsítani vagy lassítani akarod, akkor is ugyan ez a teendő. Pl. gyorsítani akarod, akkor látod, hogy már törölhetne, akkor csak ki és be kell kapcsolnod, mert az utolsó törléstől eltelt időt méri. Ha lassítani akarod, akkor kikapcsolod, és ha elég eső esett, akkor kapcsolod vissza. Remélem érthető vagyok
Én nagyon szeretem, sokkal jobb, mint a 2 fokozatú vagy potival állítható törlők, mert nem időt kell beállítanod, hanem az eső mértékéhez tudod igazítani a sebességet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Légies iPhone halvány színei
- Linux haladóknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest