- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Új headsettel gyarapodik a Razer Hammerhead termékcsaládja
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
JulianSinulf #21713 üzenetére
"Ahhoz vagy a tápban vagy a kártyán kellene valaminek lennie ami lekommunikálja"
Hát szerintem a kártyán minden táptüskéről saját bizti, saját fázis bemenet van, de nyilván, attól hogy a GPU tudja az adatot, nem biztos hogy kimegy a telemetriába"3 tápcsatinál sem emlékszem, hogy mutatta volna bármi az erenkénti áramfelvételt."
Én sem ezt mondtam, azt mondtam csatlakozónként tudjuk az értéket, és egy csatiban van 3db 12V pinJa hogy nem az érdekel, folyik-e áram, hanem túl sok folyik-e
Amúgy amennyire tudom, nem az a baj, hogy egy ér kiesik, és a többi túlterhelődik, hanem hogy eleve kontakt probléma alakul ki, ha nagyon megtörik a kábel, és ezért melegszik, és szakad meg az áram, de ez már égés is egyben"Mivel átalakító van a kártya és a táp között így gondolkodhatom a régi ......."
Már egyre több tápon van 12vhpwr kimenet is, nem kell a szokásos 8pin átalakító, erre is gondolj. lehet okosabb a 12vhpwr kábeleit méréshez feldolgozni, ha univerzálist szeretnél. A leírásod alapján valami tesztelésekhez kell, és akkor többször kellhet cserélni a setupot
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Építő/felújító topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest