- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
lanszelot #20426 üzenetére
Az ilyen multishieldek alapvetően jók, sok minden van rajtuk. Ha nem a gyári programját használod, akkor valóban jó lesz sok mindenre.
Viszont idővel majd bizonyára átállsz az UNO-nál korszerűbb lapra, és akkor látod majd, mennyivel egyszerűbb lesz az életed, nagyjából ugyanannyi pénzből.
Breadboard:
Én ezért csináltattam az ESP32-mhöz panelt, amin sok minden rajtavan, és ha lehet, azt használom. Terveztem már a neten fennlévő, egészen jónak tűnő panelt is csináltatni, de egyelőre az még elmaradt. A 10 db. panel volt 5 $ (0.5 $ /db. , ha 10-et csináltattam.) igaz, hogy 3-4-nél többet nem használok, a többi megy a szemetesbe, de így is sokat segít. Bár a szállítás sajnos elég drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.19
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest