Hirdetés
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
Vannak itt ott a lakasban es a kertben ESP8266 moduljaim, 4xAA aksival, dobozozokban. Ezek merik a homersekletet es kuldik egy ESP32-nek, amelyik megjeleniti az ertekeket.
A kertiek fel orakra elalszanak, 70uA-t fogyasztanak igy, kb 4-6 honapot siman mennek aksiva. Probapanelokra raktam az procikat es az alkatreszeket.
Par eve remekul mukodnek, de mosnanatba vettem eszre hogy nemelyik nem kapcsol be, pedig frissen toltott aksikat raktam be. Szerintem eselyes hogy a probapanelok korrodalodtak. A benti modul rendben mukodik.
A kinti homerseklet szenzorokat akarom valami megbizhato megoldasra cserelni.
Tud valaki kesz homerseklet modulokat (zart, kintit, elemmel v aksival mukodo), amelyek valamilyen ismert protokollon kuldik az adatokat es azokat tudnam feldolgozni?A szervert szivesen epitem en tovabbra is, nem kifejezetten konyhakesz rendszerben gondolkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest