-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #19790 üzenetére
Ez jelenleg szintén azt teszi, hogy megnyomom: felvillan és marad akkor is ha elengedem a gombot.
(#19791) vargalex
A -1-es case esetén (eset esetén) ha betettem a break-et, akkor a case -1 és a hozzá tartozó break közti műveleteket sem hajtotta végre.
(#19792) vargalex
A soros log alapján Ayres kolléga megoldása jó kell, hogy legyen. A case -1 ágába a break-on kívül más nem kell. Akkor ez pipa, így is csináltam, de nem a kívánt (még nyomom addig világít) módon működött továbbra sem.
Viszont azt gyanítom, hogy kellene valami timeout is, mert amíg nyomod, addig jön a -1, igen ez így van
de ha elengeded, akkor nem fog jönni semmi igen, ez is így van
és nem is fut be a default ágba. pontosan ezt próbáltam meg lentebb kevesebb sikerrel megosztani
Vagy, ha nem nyomsz gombot, akkor az irrecv.decode-ban áll? Ott hogyan állhat, ezt honnan tudom? Az a baj, azt se tudom az irrecv.decode mit jelent vagyis mit csinál, számomra ismeretlen arduino parancs. Keresgéljek utánna? Vagy van kedved esetleg segíteni megérteni? A jelentése gondolom én az lenne, hogy IR receiver decode, azaz az IR vevő dekódolás, tehát a fogadott jel dekódolása, vagyis a fogadott, IR adó által küldött kódból különböző szűrőfázisokon és demoduláláson átesett jel
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- VR topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest