Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gordonfreemN

addikt

válasz gordonfreemN #19790 üzenetére

Ez jelenleg szintén azt teszi, hogy megnyomom: felvillan és marad akkor is ha elengedem a gombot. :R

(#19791) vargalex
    A -1-es case esetén (eset esetén :) ) ha betettem a break-et, akkor a case -1 és a hozzá tartozó break közti műveleteket sem hajtotta végre. :R

(#19792) vargalex
    A soros log alapján Ayres kolléga megoldása jó kell, hogy legyen. A case -1 ágába a break-on kívül más nem kell. Akkor ez pipa, így is csináltam, de nem a kívánt (még nyomom addig világít) módon működött továbbra sem.
    Viszont azt gyanítom, hogy kellene valami timeout is, mert amíg nyomod, addig jön a -1, igen ez így van
    de ha elengeded, akkor nem fog jönni semmi igen, ez is így van
    és nem is fut be a default ágba. pontosan ezt próbáltam meg lentebb kevesebb sikerrel megosztani
    Vagy, ha nem nyomsz gombot, akkor az irrecv.decode-ban áll? Ott hogyan állhat, ezt honnan tudom? Az a baj, azt se tudom az irrecv.decode mit jelent vagyis mit csinál, számomra ismeretlen arduino parancs. Keresgéljek utánna? Vagy van kedved esetleg segíteni megérteni? A jelentése gondolom én az lenne, hogy IR receiver decode, azaz az IR vevő dekódolás, tehát a fogadott jel dekódolása, vagyis a fogadott, IR adó által küldött kódból különböző szűrőfázisokon és demoduláláson átesett jel :U

Új hozzászólás Aktív témák