- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
Helo
Diódát es tranzisztort haszsnaltok az ardurinohoz,mihez kellenek ezek? /meg uj vagyok benne,egyik erositi az aramot - tranzisztor a dioda meg atengedi egy iranyba az aramot ?!?/
Szervonal kell a tranzisztor hogy ne egjen el a ardurino lap ha jol sejtem.
Kell rendelnem ilyen alkatreszeket ebayrol vagy nem fog kelleni ,nem hasznalatossak? eleg a rezisztor ha vanegy tutorialban lattam hogy a szervohoz hasznaltak
1N4001 Diode
PN2222 Transistort.
Van egy motor vezerlom amugy H bridge, 2 motort lehet rakotni.....
csak ha fontossak ezek es amugy is olcsok az ebayen akkor megrendelem,mert ido meg lekuldik...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest