-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Wolfram #18638 üzenetére
Nekem ilyen van, ahogy írtam, a képtől eltér a lábkiosztás, figyelni kell a panelon.
Nem tudom merre laksz, a meglévő kijelződ valaki a közeledben ki tudja próbálni? Egy ESPEasy-t megnéznék, h mit ír ki rá. Esetleg nem másik vezérlő, vagy a sebesség nem megfelelő a kommunikációnál?ReFleXx: fain. Akkor megint a semminél tartok...
LOD feszstab-ból pont az nincs Hestore-ban, ami tényleg brutál alacsony droppal dolgozik. Ami ~0,45 dropot tud, annál meg 4,5 V-től indul az input. Ha jól kerestem.
Te végül mivel oldottad meg?#18640 Wolfram: nem 5 V kell, 3,3 V körül kell neki. Igen, kicsi kell, nem mintha nem lenne hely
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest