- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#70211840 #18572 üzenetére
Arra nem gondoltál, hogy folyton ébren tartod az eszközt és wifi helyett sokkal alacsonyabb fogyasztású URH chipecskével kommunikálsz vele?
Ok, arcból lecsavarok, én is csak most találtam rá ezekre az apróságokra, a szabadon használható rádiófrekikről olvasgatva
. Én is berendeltem már a 01S+DHT22 kombókat, jobb 5let lett volna 433MHz alapú lapkára pakolni azokat a hőmérőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -50% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest