- HDMI topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ZIDOO médialejátszók
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- UHD filmek lejátszása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csináltam egy mérést, miszerint majdnem 50mA környékére is beesik az áramfelvétel. Elképzelhető lenne, hogy a túl alacsony felvétel miatt kapcsol ki?
Van egy 5V->3.3V step-down is. Lehet az is bekavar?Csak próbából (hirtelen más fogyasztó nem akadt a kezembe) egy 12V-os pc ventit rákötöttem. Az el is indult 5.1V-al (ennyi a hivatalos kimenet, én 5.12V-ot mérek) és induláskor pár másodpercig 80-100mA az áramfelvétel, de aztán beáll 60mA környékére.
Azzal stabilan tartja magát és nem kapcsol ki. [kép]Mindkettőt a step-down után kötve, ~3.2V-al hajtva (venti is forog kézzel elindítva), szintén nem kapcsol ki.
Arra gondoltam, hogy talán a step-down-nak is van valami alsó áramlimitje, de aztán elvetettem, mert pc usb-ről vagy telefon töltőről 5V-al megtáplálva nincs gond vele.
Van esetleg ötleted, hogy mit tehetnék a stabilitás érdekében? Tényleg szükséges lehet egy plusz fogyasztó?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged