Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- VR topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Bevezetőnek,
semmit nem értek ehhez, 60 éves leszek, életemben nem voltam közelébe se mikrokontrollernek, se Arduinonak és 1 sort sem érek a szoftverhez, a programozáshoz vagyis tökhülye vagyok ehhez.Felmerült egy feladat amit készen nem tudok megoldani, volt erre céleszköz de megszűnt a gyártása évek óta, nem értem miért.
a neve Celllog 8
Amit tud, 7S litium-ion pakk cellaszintű figyelésooooooooooooooooopakk teljes feszültségének figyelése, ezek megjelenítése egy kis kijelzőn.
És tud cellaszintű alul és túlfeszültség elérésekor egy külső egységet kapcsolni, riasztani. Minden paramétere beállítható, [itt megnézhető mi is kéne nekem] Egész Európába 1 helyen lehet még rendelni, Görögországból és nem tudom valóban van-e nekik még készleten.Erre a feladatra kellene nekem egy Arduino valami, de azt sem tudom melyik, hol érdemes megvásárolni, milyen kijelzőt tenni hozzá, és hogyan kéne erre a célszoftvert átírni/megírni.
Alapvető elektronikai ismereteim megvannak, 40 éve hobbizok, tranzisztoron, analógon nőttem fel vagyis az egységek bekötése, tápolása stb. nem gond.
Mégegyszer, teljesen, totálisan tök vagyok ehhez, ennek tudatába kérnék kisded szintű szájbarágós tanácsokat.Megköszönnék bármilyen építő jellegű segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4/16.0/UHD 4K(3840x2160)/IPS/i7-11850H/64GB RAM/512GB SSD/RTX A2000/5G LTE
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- XBOX ONE S All Digital 1TB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB SW:11.50 + JB lemez, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold