Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Szia
Első blikkre használhatsz
#define-t a PIN definícióhoz...Az EEPROM kiírást gondold át még egyszer, mert első blikkre minden 5 [sec] kiírod, és nem azt csinálod amit szeretnél. Ezzel lassan elhasználod EEPROMOT.... Elegendő ha volt valós change kiírni azt ahol volt change.
Én a gombokat csak interruptból figyelném, ha van változás akkor azt as loopba kezelném, hogy hol vagy a "menüben", és csak a setgomb változására kezdenék neki a funkció szerint a LED ill a relay kapcsolásoknak.
Ha beleásod magad a C++ rejtelmeibe is akkor nagyon sokféle megoldást fogsz találni.
A HW PIN kiosztást lesd meg, - én most nem tettem meg - mert ha egy portra teszed LED és a kimeneteket akkor 1 port írással megúszhatod az egészet.... De ez már csak szépség....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold