-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
válasz
gordonfreemN #17726 üzenetére
Szia
Első blikkre használhatsz
#define
-t a PIN definícióhoz...Az EEPROM kiírást gondold át még egyszer, mert első blikkre minden 5 [sec] kiírod, és nem azt csinálod amit szeretnél. Ezzel lassan elhasználod EEPROMOT.... Elegendő ha volt valós change kiírni azt ahol volt change.
Én a gombokat csak interruptból figyelném, ha van változás akkor azt as loopba kezelném, hogy hol vagy a "menüben", és csak a setgomb változására kezdenék neki a funkció szerint a LED ill a relay kapcsolásoknak.
Ha beleásod magad a C++ rejtelmeibe is akkor nagyon sokféle megoldást fogsz találni.
A HW PIN kiosztást lesd meg, - én most nem tettem meg - mert ha egy portra teszed LED és a kimeneteket akkor 1 port írással megúszhatod az egészet.... De ez már csak szépség....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest