Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Gaming notebook topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Találtam egy hasznos felhasználási módját az ESP-nek!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha a nem kívánatos SPAM jellegű "néznivalók" linkjeit windows alatt a host nevű fájlba berakja az ember egy nem létező IP címmel, akkor azt nem hozza be, de vannak oldalak, amelyek addig várakoznak, míg meg nem érkezik onnan valami. Most erre az IP-re tettem egy ESP mini WEB szervert, ami egy üres html oldalt hoz be. Azóta kellemesebb az életem
Nem jön az "akarsz a közeledben ingyen ....et?", és hasonló oldalak. Legfeljebb G...tyán milliárdjait nem növelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem jön az "akarsz a közeledben ingyen ....et?", és hasonló oldalak. Legfeljebb G...tyán milliárdjait nem növelem.
ekkold