Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ton-ton
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
A fejembe vettem, hogy építek egy ipari robotot, s ezzel kapcsolatban kérdezősködnék.
Az eljépzelésem az, hogy egy raspberry kezelné a billentyűzetet, monitort, mikro SD kártyát, és kiosztaná a feladatokat két arduinonak (s fogadná is az adatokat, elakadás, letudva a feladat, stb)
Az arduino vezérelné a léptetőmotorokat (robotkar)
S igen, két egymástól független robotkar lenne.
A kérdéseim:
-Egyáltalán jó helyen járok, vagy máshol kérdezzek?
-Programozás szempontjából mi lenne az ideális? Ha jól tudom a pithon fizetős ha nem magán felhasználásra szánom (termelő munkára szeretném használni)
-Melyik raspberry alkalmas erre a feladatra? (Arduino-t tudom) Pl. több usb az egyszerű csatlakozáshoz, stb.A léptetőmotorokkal tisztában vagyok, programozás alapjaival is (php), bár nyilván tanulnom kell majd... :)
S igen, ez elég soká fog tartani mire elkészül, ezt is tudom...Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest