- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Keresgéltem és rátaláltam ERRE az oldalra! Az ott szereplő Arduino - Loops alkalmazásai között lesz a számomra megfelelő kód! Ezzel fogok kísérletezni.
" Ez így ebben a sorrendben garantált futásidejű hiba " Ebben szinte biztos voltam, mert -mint írtam is korábban- megközelítőleg 30éve nem használtam már ezeket az utasításokat!
Az általános iskola 7.osztályába jártam, amikor indítottak (a többi másik mellé) egy számítógépes szakkört. Ott meg lehetett ismerni ezeket az akkor még újnak számító masinákat! A Megyeszékhely egyik iskolája volt az enyém, de így sem volt több masina, mint 5 gép. Az oktatónál volt az akkor legkomolyabb masina: Commodore C16
A többi masina: ZX Spektrum, TVC, és a fóliaérintős Primo. Programok betöltésére - mentésére a magnókazettás megoldás volt csak elérhető. Ne felejtsük el, hogy a '80-évek közepén jártunk! ...szerény lehetőségeink voltak, mert piszok drágák voltak akkor ezek a gépek, de szerettük, mert jókat lehetett szórakozni velük!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL T40 EMC Szerver
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest