- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Keresgéltem és rátaláltam ERRE az oldalra! Az ott szereplő Arduino - Loops alkalmazásai között lesz a számomra megfelelő kód! Ezzel fogok kísérletezni.
" Ez így ebben a sorrendben garantált futásidejű hiba " Ebben szinte biztos voltam, mert -mint írtam is korábban- megközelítőleg 30éve nem használtam már ezeket az utasításokat!
Az általános iskola 7.osztályába jártam, amikor indítottak (a többi másik mellé) egy számítógépes szakkört. Ott meg lehetett ismerni ezeket az akkor még újnak számító masinákat! A Megyeszékhely egyik iskolája volt az enyém, de így sem volt több masina, mint 5 gép. Az oktatónál volt az akkor legkomolyabb masina: Commodore C16
A többi masina: ZX Spektrum, TVC, és a fóliaérintős Primo. Programok betöltésére - mentésére a magnókazettás megoldás volt csak elérhető. Ne felejtsük el, hogy a '80-évek közepén jártunk! ...szerény lehetőségeink voltak, mert piszok drágák voltak akkor ezek a gépek, de szerettük, mert jókat lehetett szórakozni velük!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest