-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Sziasztok!
Ti hogy oldanátok meg?:
Az Arduino Mega mini-t az ICSP lábain keresztül programozom. Gyárilag ezekbe a típusokba nincsenek beforrasztva az ICSP tüskék. Nyilván be tudom forrasztani, de a feltöltés után le kell vágnom a lábait mert ha rajta vannak a tüskék akkor nem tudom visszatenni a dobozba (fordítva beforrasztva sem). Forrasztás nélkül meg hiába tudom beledugni a lyukakba a programozó kábelét amibe előzőleg bedugtam a tüskéket az nyilván nem kontaktol.
Milyen más lehetőségeim vannak? gondoltam rá hogy a tüskéket bevonom vékony ónnal, hátha jobban kontaktolnak, de szerintem esélyeteln olyan vékonyan és szépen megcsinálnom hogy belemenjenek a foglalatokba...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest