Hirdetés
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
válasz
Janos250 #15587 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a részletes kifejtést.
Ez az egész ESP32, dual core-os dolog nekem teljesen új még, szóval bocsi a sok kérdésért, de még mindig van pár fekete folt:- Ha a setupban létrehozok egy taskot amit a core0-án futtatok, akkor az folyamatosan futni fog végtelen ciklusban? Nem kell többet meghívnom? Mert ebben az esetben a GPS kezelésére teljesen jó lenne. Csak a Core0 írná a változókat (fix.latitude, fix.longtitude, bearing, heading, stb...) a loopban pedig a Core1-el csak olvasnám ezeket. Csak egy darab taskom lenne, az egész programban, az is Core0-ra, és csak GPS-t csinálna végig. Ez így nagyon jól hangzik, bízom benne hogy így is van.
- A PWM-es hardveres dolgot hogy érted? Nekem ahogy írtam az volt a gond az arduval, hogy olvasgattam a PWM-ket, néha bejött egy megszakítás és már ugráltak is a PWM értékek. Ez gondolom itt is simán előfordul. Igazából 5-6 PWM portot kezelnék, illetve 2 hadwares Serial porton kommunikálnék. Bízom benne hogy ezt is szépen lekezeli az ESP32
- Wifi megszakítás: olyanon agyalok hogy tennék bele programozói módot, amikor is a webszerver élne, egy felületen átadnék neki pár változót induláskor, és ezután megy tovább a program és lekapcsolja a wifit. Létezik ilyen? Mennyire egyszerű ez a webes felületen értékátadás változóba dolog? Egyáltalán lekapcsolható-e a wifi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OpenWRT topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Robogó, kismotor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- További aktív témák...
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest