- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- RAM topik
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Nekem kifejezetten nagyobb áramú, 150-200 W teljesítményű fűtéshez kell konkrétan. Lehetne persze 230-al, az egyszerűbb lenne, de azért megharapnak a biztonságtechnikások. Meg ha valami marha megbontja és agyoncsapja, egyből az a kérdés, van-e villanyszerelői végzettsége az illetőnek aki szerelte, van-e üzembehelyezési engedély. Egyik sincs, így én csak 50V-ig vagyok hajlandó bármit csinálni, mert addig szabad villanyszerelői végzettség nélkül is, és nincs kedvem beiratkozni egy OKJ tanfolyamra. Meg börtönbe menni se.
Egy ilyen eszköz tervezési papírokkal, engedélyes céggel legyártatva, bevizsgáltatva több százezer Ft lenne minimum, de lehet, hogy a milliót is verné az egyedi papírmunka, engedélyek, stb. miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- DELL T40 EMC Szerver
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest