-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaa oké, #15446Aryes hozzászólásból indultam ki, ahol 2AA elemet írtál: "Amúgy az UNO 3V-os meghajtása nem ördögtől való, hobbistáknál láttam, hogy 2db AA elemről hajtják az UNO alapú robotjaikat, konverter nélkül."
Azt tapasztaltam, hogy az AA nem újratölthető és NiMH újratölthető (utóbbi még inkább) elemek gyorsabban merülnek, mint egy litium aksi illetve akkor ezek szerint a litíum elemek. Tudom más kapacitás, de a 18650 időjárás állomásban fél évig bírja erkély körülmények között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Búvárkodás
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest