Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- iPad topik
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Milyen notebookot vegyek?
- Léghűtés topik
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Hővezető paszták
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Közben rájöttem, hogy eléggé fából vaskarika, amit szeretnék. Ugyanis még más dolgokat is kellene csinálni. Pl. be kell jegyezni a fájlrendszerbe a device handlert. Amíg nem tudjuk, hogy milyen sorrendben, mikorra is épül fel a fájlrendszer, addig a handler bejegyzése tényleg csak futásidőben biztonságos. Mert ugyebár alapszinten minden fájl. (Ez nem Windows, hogy minden összevissza legyen). Volt még, amivel gondom volt: a bejegyzés úgy történik, hogy egy struktúrát kell létrehozni, amiben benne vannak a handlerek pointerei. Ez C++ alatt nem megy, hogy a struktúra létrehozásakor tegyen be a linkeket, mert C++ alatt csak konstansokat lehet a létrehozáskor berakni, de csináltam a létrehozáshoz külön C fájlt, mert C-ben lehet, így az megoldódott. Állítólag ezt a .cpp-ben is meg lehetne csinálni külön C részként, de ez nekem nem sikerült.
Viszont a bejegyzés mindenképpen futásidőre marad.
Kösz a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold