-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomika86
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert nem tudom hogy "szokás" ezt arduinónál.
Van pár adat ami jelenleg konstansként van kezelve, de szeretném ha Nextion kijelzőn lehetne módosítani. Jelenleg 2db float és 1db int értékről lenne szó, aminek van beviteli mezője a kijelzőn.
Ha beírok egy számot a megfelelő mezőbe, azt hogy tudom átvinni a programban egy változóba úgy, hogy ne legyen gomb hozzá ami elindítja az érték "átmozgatását", hanem beírom és megváltozik?
Amikor kikapcsolom az arduinot akkor a már meglévő EEPROM írás blokkal a változók értékeit lementem. Bekapcsoláskor a setup részben kiolvasom az EEPROM-ból az elmentett értéket.Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fűnyíró topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kompakt vízhűtés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest