- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
vargalex #14922 üzenetére
Az este még nekiálltam egy kicsit tanulmányozni a javasciptet és az AJAX-ot, mert úgy láttam, hogy ezt nem úszom meg.
Kezdem kapisgálni, mi az, amit írtál. Tényleg meg lehet azt csinálni, hogy amikor a csuszkát elengedem, egy táblázatot szőröstül-bőröstül
újratöltsek anélkül, hogy az egész lapot újra kellene töltenem, és így nem villog a töltésnél. (Majd egyszer, ha lesz időmleírom összefoglalva, hogyan is kell az ilyesmit csinálni)
Egyébként megnéztem, a FF-nek nem okoz gondot, ha az AJAX-ra nem válaszolok, hanem csak feldolgozom az általa küldött értéket. A gondot az okozta, hogy ha nem válaszoltam rá, de a lapot egyből újratöltöttem. Akkor nem pontosan tudta, mitévő legyen.
Köszönöm neked is, és mindenkinek a segítséget, így a probléma tényleg megoldva, most már elboldogulok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged