Hirdetés
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt értettem én, hogy két soros kijelzőt kérdeztél

Csak én abból indultam ki, hogy ebből a fajta ledes kijelzőből még nem láttam két sorosat, ehelyett pedig egy akár egy 2x16-os, akár egy grafikus, akár egy oled kijelző szerintem csökkentené a funkcionalitását az eszköznek, a láthatóságát tekintve. Szoftveresen pedig a két egyforma kijelző szerintem kevesebb módosítást igényel, mintha a meglévő kiírást akarnánk adaptálni egy nagyobb kijelzőre.
Az, ha felváltva mutatná a jelenlegi és a cél hőmérsékletet, se kívánna több változtatást szoftveresen (én ezt választanám, ha nekem készülne a dolog, sőt, én úgy csinálnám, hogy gombnyomásra írja ki a beállított hőfokot, mondjuk 2mp-ig, meg módosítás közben, utána csak a valódi hőfokot jelezze kia kódot megnézve pont ezt csinálja, 5mp-ig mutatja a beállított hőmérsékletet, utána pedig a valódi hőmérsékletet mutatja
).
Ha döntöttél a hardverről, írj be ide és segítünk a szoftver részében.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).
ekkold