-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csongi #13886 üzenetére
A lapocska pár 10mA nagyságrendben fogyaszt, illetve attól is függ, hogy éppen használod-e rajta a wifit, esetleg alvó módban van.
Ahhoz, hogy áramszünet esetén is tudj időt mérni vele, szükséged lesz vagy egy külső RTC modulra, vagy egy táptól független, elemes vagy akkus táplálásra. A legegyszerűbb talán 3db AA vagy AAA tartós elem lenne egy diódán keresztül a táppal közösítve: a dióda megakadályozza a táp irányából az elem felé a visszáramot, évekig is elketyeg róla a cucc, ha nincs túl sok áramszünet.
Az áramtalanítás szerintem nincs rá hatással, ez csak egy mikrokontroller. Esetleg adatot veszíthetsz, ha használod a beépített flash-t (SPIFFS fájlrendszer), de károsodni szerintem akkor se igen fog.u.i.: jó sokáig írtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest