-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
gyapo11 #13605 üzenetére
Igen.
Én az ESP8266WebServer-t használom, mert szerintem az a legkényelmesebb.
A fejlesztője aktualizálta, változtatás nélkül fut ESP32-n is.#include <WiFiClient.h>
#include <ESP8266WebServer.h>
ESP8266WebServer server(80);
server.begin(); // start the HTTP server
server.on("/", handle_index);
void handle_index() {
// ide irom, hogy mit csinaljon
}
A paramétereket név szerint is, sorszám szerint is lekérdezhetem.
Majd ha lesz időm, írok valami tutorialszerűt.
Régebben itt valakinek csináltunk egy elég összetett programot, valami locsolás vezérlésre, de már nem találom itt.
Soros porton továbbítást nem tudom, nekem a fordított kellett: soros portról jövőt továbbítani wifi/router/nyilvános net segítségével adott IP című eszközre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged