Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
y@g4n
tag
Sziasztok!
Lenne egy RC autó, ami irányítható a szokásos távirányítós módon.
Ez az autó lesz az alapja egy nvidia jetson nano-val megkreált self driving autókának.
Egy motor driveren keresztül az előre hátra, egy szervóval (simán GPIO-ról) [alapból szervós kormányzós az autó] pedig a jobbra balra irányzás lesz megoldva.
Azt szeretném viszont hogy kapcsolható legyen hogy én most csak azt akarom hogy az algoritmus vezesse, vagy én vezetem távirányítóval.
Milyen irányban tapogatózzak ilyen téren?
Másik kérdésem, hogy van-e szükségem másik fajta motor driverre? Amim van eddig az egy aliexpresses L298N. A 2 voltnyi drop pont jól is jön, szóval ha ez is okés akkor jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest