- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
y@g4n
tag
Sziasztok!
Lenne egy RC autó, ami irányítható a szokásos távirányítós módon.
Ez az autó lesz az alapja egy nvidia jetson nano-val megkreált self driving autókának.
Egy motor driveren keresztül az előre hátra, egy szervóval (simán GPIO-ról) [alapból szervós kormányzós az autó] pedig a jobbra balra irányzás lesz megoldva.
Azt szeretném viszont hogy kapcsolható legyen hogy én most csak azt akarom hogy az algoritmus vezesse, vagy én vezetem távirányítóval.
Milyen irányban tapogatózzak ilyen téren?
Másik kérdésem, hogy van-e szükségem másik fajta motor driverre? Amim van eddig az egy aliexpresses L298N. A 2 voltnyi drop pont jól is jön, szóval ha ez is okés akkor jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest