Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
" Nem értem, talán derogál egy hozzáértőnek egy ilyen egyszerű feladatra válaszolni?"
Nem, csak én speciel nem válaszolok olyan hozzászólásra, ami nem értem miről szól(ennek lehet több oka, pl átsiklok a kérdés lényege felett, vagy másik HSZben van taglalva mit szeretnél, vagy egyszerűen hülye vagyok passz.)
Most pl elolvastam vagy 4 HSZ-t amit írtatok egymásnak, és még midnig nem tudom mit szeretnél készíteni, miért infrával, meg egyáltalán...
Ha mozgó járműnek szeretnél adatot küldeni érdemben, 433MHzes adó-vevő pár, vagy Xbee/Zigbee-t tudom ajánlani. A távolságmérést máshogy kell megoldani, de az adatátvitel szempontjából az lényegtelen talán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest