- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tvamos
üzenetére
Úgy, hogy a hasamra ütöttem, és választottam egy értéket. Mivel írtam, hogy nem értek hozzá, nem tudom, hogy oda milyen ellenállást illik tenni, és miért, ezért azt sem tudom, miért baj, ha az R2 nagyobb, mint az R1. Próbálom egyedül megtervezni ezt a rendkívül bonyolult áramkört, mivel még mindig nem kaptam érdemi segítséget se itt, se a hobbielektronika topikban (értsd: egy hét alatt kb. 5x megkérdeztem, de mindenki csak átnéz a kérdésemen). Nem értem, talán derogál egy hozzáértőnek egy ilyen egyszerű feladatra válaszolni? Azt hittem erre való ez a fórum, de látom, hogy a "Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)" topikban sokkal érdekesebb és relevánsabb téma az ólommentes forrasztás körüli vita.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold