-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tvamos #10609 üzenetére
Úgy, hogy a hasamra ütöttem, és választottam egy értéket. Mivel írtam, hogy nem értek hozzá, nem tudom, hogy oda milyen ellenállást illik tenni, és miért, ezért azt sem tudom, miért baj, ha az R2 nagyobb, mint az R1. Próbálom egyedül megtervezni ezt a rendkívül bonyolult áramkört, mivel még mindig nem kaptam érdemi segítséget se itt, se a hobbielektronika topikban (értsd: egy hét alatt kb. 5x megkérdeztem, de mindenki csak átnéz a kérdésemen). Nem értem, talán derogál egy hozzáértőnek egy ilyen egyszerű feladatra válaszolni? Azt hittem erre való ez a fórum, de látom, hogy a "Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)" topikban sokkal érdekesebb és relevánsabb téma az ólommentes forrasztás körüli vita.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- BestBuy ruhás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Fűnyíró topik
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Egyedi ékszerdobozka
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest