- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
GPIO-val szeretnék kapcsolni egy áramkört, amin áram nem folyik, csak impedancia mérés történik rajta.
Az eszköz (kamera távkioldó funkciója) annyit érzékel csupán, hogy rövidre van-e zárva a jack aljzata (kapcsolt), vagy nem (nem kapcsolt). Ez egy egyszerű mechanikus kapcsolóval működik.
Hogy lehetne ezt megoldani félvezetőkkel? Ha jól tudom a tranyók és fet-ek csak akkor működnek, ha van rajtuk átfolyó áram. Illetve nem ártana még egy galvanikus leválasztás sem.szerk: nem vagyok benne biztos, hogy milyen elven is működik pontosan, csak a távkioldó szerkezetből következtettem. Lehet van a kamerában vmi felhúzó/lehuzó ellenállás is, majd kimérem ha lesz hozzá donor kábelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest