Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Home/Nest
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neem
Én nagyon szívesen összerakom, csak nem tudom mennyire ütköznék kompatibilitási gondokba, hogy nem passzol pl egy motor a lego elemekhez, emiatt eléggé elcsúnyítaná az egészet. Főleg akkor, ha az a lego nem is vezérelhetőre lenne tervezve hanem csak egyszeri összerakásra, így nem férne el egy motor, egy esp32 és egyéb meghajtó áramkörök helyhiány miatt.Amit küldtél sajnos nem olcsó, emellett jóval másabb mint egy lepin wall-e, kevésbé tűnik minőséginek.
Összefoglalva azért gondolkoztam el egy már motorizált mozgó lego/lepin eszközön, mert ott már ki van alakítva a motor és meghajtás. De te azt mondod, hogy egy sima összerakásra tervezett verziót is simán át lehetne alakítani úgy hogy a helyhiány ne okozzon gondot még akkor is, ha nem asztal méretű porsce-ben gondolkozok 100 ezer Ft-ért, hanem csak egy kisebb pl. wall-e vagy hasonló méretben?

Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi haladó szinten
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Amatőr csillagászat
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új, fóliás SAPPHIRE PULSE RX 9070 XT PULSE 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én nagyon szívesen összerakom, csak nem tudom mennyire ütköznék kompatibilitási gondokba, hogy nem passzol pl egy motor a lego elemekhez, emiatt eléggé elcsúnyítaná az egészet. Főleg akkor, ha az a lego nem is vezérelhetőre lenne tervezve hanem csak egyszeri összerakásra, így nem férne el egy motor, egy esp32 és egyéb meghajtó áramkörök helyhiány miatt.
ekkold