Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha jól értem, te olyat szeretnél, hogy legyen mellé még csomagolva valaki is, aki össze is rakja?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Miért nem raksz össze saját tervezésű valamit? Az általad linkelt videókon még csak nem is Lego motorok vannak, szóval gyakorlatilag bármely, technic elemekből álló jármű alkalmas lenne a feladatra.
Ugyan nem Lego, és drágább is, mint 10ezer, viszont ajánlom neked ezt a Wall-e kinézetű robotot. Csak össze kell rakni (max 30perc) és egy remek grafikus felületen már lehet is programozni (legalábbis a 6 éves fiam már remekül boldogul vele) , Android vagy iOS alatt. Csak azért ajánlom, mert kettőt is vettem belőle a tavalyi akcióban, és fantasztikus minőségi cucc! Sajnos a látszattal ellentétben nem kompatibilis a Lego technic elemekkel.
Az első linkelt videó nagyon elgondolkodtatott, hogy minden eddigi lego motorizálási feladatnak rosszul álltam neki, mert az a nema8 stepper olyan, mintha maga a Lego találta volna ki, annyira illik a Lego mellé.
Asszem be is szerzek párat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Óvodások homokozója
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Asszem be is szerzek párat.
ekkold