Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
e-newsee
addikt
Sziasztok,
Tud valaki bármilyen román-magyar szótárt droidra?
Szükség esetén román-angol is jó, a lényeg, hogy offline legyen.
Előre is köszi! -
-
e-newsee
addikt
Sziasztok!
Előre is bocsi, de nem találtam ennél "rokonabb" topikot a kérdésemre.
A problémám a következő lenne:
Jelenlegi állapot:
Van két google fiókom. Annak idején, amikor vettem a telefont (mini pro), valamiért nem tudtam létrehozni telefonon keresztül a fiókot. Legalábbis én azt hittem, mert mindig kiabált, hogy nem jó. Aztán egyszer csak mindkét fiókom életre kelt. Szóval most van kettő, és az appok fele az egyik, míg a másik fele a másik fiókkal lett letöltve. Jelenleg a két fiók össze van kapcsolva, a Play is listázza az összes alkalmazásomat, bármelyik fiók is az aktív.
Amit szeretnék:
Csinálni egy harmadik fiókot, hozzáadni a telefonomat, a másik két fiókot pedig törölni, de úgy, hogy a már telepített alkalmazások átkerüljenek a harmadik fiókba. Igazából azért kellene, hogy az emailek ne kétfelé menjenek, hanem egy címre, amit ezután hivatalos email címnek is használnék.
A kérdések:
- Ha törlöm az egyik fiókot, az onnan telepített alkalmazások törlődnek-e a telefonról is, avagy átkerülnek a vele összekapcsolt másik fiókba?
- Ha nem kerülnek át, akkor át lehet-e őket tenni úgy, hogy az alkalmazások beállításai, játékok mentései ne vesszenek el? (dashboardot próbáltam, ott semmi erre utalót nem találtam)
- Vagy próbáljak meg beletörődni, hogy két fiókom van, a harmadikat pedig felejtsem el?Előre is köszi a válaszokat!
Még egyszer bocs, ha kicsit offtopic voltam.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen autót vegyek?
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest