- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Teclast Tablet Topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDMI topic
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
AceOwner
csendes tag
rendben, köszi skacok, de a GPS használata viszont már generál adatforgalmat (vagyis számla emelkedést) ugye?
Vagyis a Mobilos számlámon megjelenik plusz költségként? Nem régóta van Androidos telóm, nnna. És egyelőre mobil internet előfizetésem sincs, otthoni vagy máshol elérhető szabad Wifire szoktam csatizni. Amúgy akkor faterom kocsijában levő GPS készülék is -ami hagyományos, csak GPS készülék- folyamatosan a műholdak alapján irányít? Értem én hogy a mozgás így érzékelhető, de akkor ha az, ami a kocsiban működik GPS készülék, ha annak működése (kapcsolat) ingyenes, akkor a telómon is az lehet? Mármint a GPS használata? Bocsi de kezdő vok nnna, ha gáz a kérdésem akkor ide is jöhet magyarázó: bagira88@freemail.hu
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Teclast Tablet Topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest